Снощи в ефира на телевизия "Планета" Мария сподели с широка усмивка, че е влюбена и щастлива с мъжа до себе си. 

Тя разкри още какво й е донесло преживяването да бъде в къщата на "Вип Брадър" и че този социален експеримент не е за всеки. Певицата сподели развълнувано, че всички съквартинти ще й липсват и че дори отново би прекрачила прага в Нови Хан, въпреки че напусна шоуто по собствено желание още на третата седмица.

Мария бе категорична, че е представила достойно жанра, в който твори вече почти 20 години и че е горда от този факт. Тя сподели, че целта й е била да докаже на зрителите, че попфолк изпълнителките не са просто едни хубави момичета без умствен багаж, а че и те са дами с богат и изискан речник, какъвто самата тя претендира, че има. 

Попфолк фурията не скри, че има нов мъж в живота си, който скоро я завел в Дубай. 

"Това е между другото седемнадесетият път, в който ходя в Дубай. С бащата на Марая много обичахме това място и дори там получих и годежния си пръстен. Така че за мен това е едно уникално място. Сега го погледнах през съвсем различен поглед, благодарение на моята любов и трябва да ти кажа, че много ми хареса. Пожелавам си да сме живи и здрави и все така да е, защото това, което той може да ми даде, вероятно никой друг не може, може и да няма други такива мъже. Все любов ме отвежда в Дубай. Да не взема да се омъжа трети път”, сподели в ефир и с усмивка Мария.