Близки приятелки на Мария разкриха истината за съвместния живот на фолк звездата с настоящия ѝ годеник Християн Гущеров.

Притеснени до крайна степен за живота на своята дружка те споделиха, че нещата съвсем не са толкова розови и в интерес на истината милионерът доста често биел певицата, пише skandalno.net.

Според слуховете, самата Мария се разплакала пред своите близки преди няколко дни и с мъка на сърцето им изповядала всичко. Разкрила, че всеки ден е длъжна да заплаща скъпо и прескъпо за лукса в който живее, търпейки най–различни обиди, грубости, а понякога и шамари!

Всичките хвалебствени приказки по адрес на Гущеров пред медиите, Мария говорела с цел да умилостиви своя тиранин. Неведнъж или два пъти тя заяви отговорно, че именно той е човекът, който сега я подкрепя най–много в живота. При едно от изказванията си дори просълзи аудиторията като каза, че е жива само и единствено заради него и малката си дъщеричка Марая.

За да уравновеси кантара, Мария взела решение да компенсира всеки скандал със скъпи подаръци и луксозни глезотии. Била категорична, че щом ще става боксова круша, Гущеров ще трябва да си плаща затова. „Колкото повече ме тормози, толкова по–скъпо ще му излиза”, заключила през сълзи красивата певица.

Мария също така изказала и горещо съжаление, че не може да си върне Ники Михайлов. Когато разбра за официалната раздяла на вратаря с Алисия тя направи опит да се присламчи към него, но така и не постигна нищо. Ники заяви пред цялата общественост, че към момента не възнамерява да си търси постоянна партньорка и смята да изживее следващите няколко години като свободен ерген.