Мария, която е сред звездите с най-красиви фотосесии, разкри в телевизионен ефир защо няма снимки от детството си.

“Онова, което трябва да направя със собствените си ръце, винаги го правя и докато не го направя перфектно, не се задоволявам, за разлика от майка ми Данчето. Тя е завършила спортно училище. На нея багажът й днес е там, утре - на друго място, какво е загубила, какво е архивирала. Тя имаше някакъв архив, който подредихме в кейсове. Какво се случва, той се наводнява и целият снимков материал, който сме имали, заминава” - разказва тя в “Преди обед”.

Фолк звездата обича снимките, защото чрез тях успява да показва доста от личното си пространство, както и себе си като натюрел. Грижливо събира и подрежда в албуми фотоси на своята дъщеря Марая.

Сега предстои голямо събитие в семейството на Мария - появата на бебчето на нейната сестра. За предизвикателството да бъде леля, певицата говори с много любов.

“Моето малко момиче порасна, сега ще има свое собствено дете, а това дете го очаквам така, както съм очаквала Мери!” - категорична е певицата.

Тя е една от модните икони в попфолка и затова не е пропусната темата за нейните сценични тоалети:

“Винаги съм много различна на участия. По отношение на стайлинга, той винаги е съчетан с този на балета ми. Всичко се мисли много предварително, защото не мога да допусна някаква небрежност в маникюр, прическа или грим или за нещо да не ми е останало време. По-скоро няма да си легна, няма да спя 40 часа, но всичко ще бъде така, както трябва да бъде” - подчертава хитовата изпълнителка.

Цени всяка секунда и много се радва на всичко, което й се случва - хубаво или лошо, защото животът е едно училище.

Мария е страшно доволна от успеха на нейните последни международни проекти, които й донесоха нови почитатели.

“От един известен период забелязвам, че много хора от съседна Гърция посещават моите участия. Те не допускат и не толерират чужди изпълнители при тях и съм много щастлива, че някак си ме взеха като тяхно момиче” - не крие тя.