Вече е 99% сигурно, че Християн Гущеров не е бил лошият герой, който е забранил на нежната си половинка да ходи на участия.

Оказа се дори, че не неговата дума е закон, а тази на Мария, пише HotArena.

От таблоида „Папараци“ ангажираха няколко екипа да снимат звездното семейство на 13 и 17-и януари, за да имат ексклузивни кадри от важните за фамилията Гущерови дни.

Най-подробни кадри бяха излъчени снощи от тържествената част в столичен хотел. Докато фолк миньончето бе поканило маникюристката си, фризьора, стилиста, козметика, продавачките в бутиците, от които пазарува, то от предаването на Николета издадоха, че правото на младоженеца да покани своите авери му е било отнето.



Странно, нали?! А уж имаше приказка, че който плащал, той поръчвал музиката. Освен че Мария използва любимия си като подвижен банкомат, излиза, че тя е мъжът в къщата и когато тропне с крак и каже нещо – то трябва да стане реалност.

И докато всички служители на пайнерката хапнаха от сватбената й торта и всички префърцунени деликатеси, то добре, че бащата на Хриси бе там, та да има с кого и той да обели някоя приказка.

За капак милионерският наследник ще заведе господарката си на меден месец в любимото й китно френско градче, любимо и на всяка втора фолк певица – Сен Тропе.