Мария и Гущеров явно наистина имат финансови затруднения, защото след куп имоти, за продажба отиде и лъскава лимузина.

Майбахът бе подарен от щедрия Християн на съпругата му Мария само преди година, а днес е на видно място в столична автокъща, търгуваща с лъскави возила. Певицата, която е собственик на лимузината, се опитвала да се раздели с нея още преди няколко месеца, но за обявената от нея цена от четвърт милион не се намерили желаещи.

Сега Мария е свалила мизата до 200 бона и успяла да я спазари с автокъщата. Колата е произведена през 2008 г., а Мара ще се раздели с нея и за 180 бона, ако някой ѝ ги цака кеш, пише "Уикенд".



„Тези, които имат пари за Майбах, ще си купят най-новия модел, а не кола, произведена през 2008 г. Месечната поддръжка на автомобила надхвърля 5000 лева, освен това колата не е в гаранция и всеки следващ ремонт е за сметка на собственика, а той е бая скъп”, коментират автомобилни специалисти.

Именно заради повреда в лукс возилото Мария решила да се раздели с него. Тя закъсала насред магистралата миналото лято. От тогава предпочита да разчита на джипа си, който също ѝ е подарък от Християн и струва 250 бона.

За да не стане за смях, че не може да си позволи поддръжката на колата, Мария не споделила с колежките си, че тя вече чака новия си собственик, а лъжела, че го била пратила в Германия, където да го тунинговат, пише hotarena.net.

 сн.: Фейсбук