Мария: Зареждам се от младия ми мъж!

12 март 2015 | 11:54
Прочетена
8473
 

Фолк певицата Мария успя да се наложи на музикалната сцена не само с таланта и привлекателната си визия, но и с оригиналното си сценично поведение, школувано още от детските й години в шоуто „Като лъвовете”.

Тя бе една от първите попфолк изпълнителки, които бяха поканени за жури в музикален формат. Тя се справи отлично с ролята си на оценяващ в „Мюзик Айдъл”, с което успя да впечатли дори взискателния Фънки, който бе неин колега в предаването.

Личният живот на красивата певица също винаги е бил обект на голям интерес, а сватбата й с бизнесмена Християн Гущеров стана едно от събитията на годината.

- Мария, новата ти песен „Любима грешка” се приема много добре, въпреки че е в арендби стил. Да не би да си решила за избягаш от попфолка?

- Песента „Любима грешка” ми направиха Dee и Х. Това е второто ни съвместно парче след песента „Да съм с теб”, която е изцяло поп и е дело на на най-модерния в момента гръцки поппевец и композитор - Стан. „Любима грешка” се вписва изключително добре в световните стандарти колкото и самохвално да звучи. Аз съм изпълнител, който вече има много опит и се справя добре в жанра и това е, защото мога да бъда много гъвкава и винаги в крак с модата. Мога да си позволя както песен с ар ендби елементи, така и латино, като „Моля те, не ми звъни” с Азис, а също така сега записах и песен на Кости, която е изцяло в попфолка, с която предстои да ви изненадам много приятно. Нещата, които правя - като работата ми с музиканти от поп гилдията, и разнообразният ми репертоар са с цел да не ограничаваме жанра, да не го вкарваме в рамки.

- Ти не присъстваше на концерта за наградите на телевизия „Планета”, има ли някаква причина за това?

- Като един човек, който държи на себе си и на всичко онова, което прави, смятам, че присъствието ми не беше наложително там и нека не забравяме, че това не е концерт, а форум, отбелязващ годишните музикални награди на телевизия „Планета”... Това, разбира се, не променя моето отношение към фирма „Пайнер”, ние продължаваме съвместните си участия, песни и клипове.

- Васил Найденов бе специален гост на сватбата ви с Християн Гущеров. Той веднага ли прие поканата ви?

- Абсолютно! Двамата с Христиан заедно избрахме Васил Найденов. Няма песен от неговия репертоар, която да не ме кара да се вълнувам и да не ми е хубаво, като я изпълнява, през цялото време бях на дансинга. А това тържество го направихме за всички наши близки и приятели, които през последните три години постоянно ни питаха: „Е няма ли да се ожените накрая?” Искахме да споделим нашето щастие с тях, да ме видят като булка и да танцуваме цяла нощ. Беше много весело и единственият недостатък бе, че времето мина много бързо. Имаше много изненади - поздравиха ни Славка Калчева, Емилия, Ивана, а с Азис заедно изпяхме „Чуй ме” и „Каза ли го”. Моментът, в който всички станаха на крака, беше, когато Етиен Леви (вокален педагог на Мария в НБУ, където тя следва поп и джаз пеене - б.а) и момичетата от групата му „Трик” запяха „Шесто чувство има за нас...”. Това може би беше кулминацията на вечерта.

- Как се чувстваш вече като омъжена жена. Съпругът ти сигурно те носи на ръце?

- Отлично! Той винаги ме е носил на ръце!


*Мария и Християн на сватбата си (Снимка: Булфото)

- Успя ли да те засегне цялата медийна шумотевица около сватбата ви?       

- Според мен вдигането на целия този шум около нас беше преекспониран. Мисля, че се случват много по-важни неща в България, касаещи нашите деца, възрастните хора, младите хора, като безработица, престъпления... Крайно време е да се ангажира вниманието с касаещите нас проблеми, свързани с бъдещето ни, с България, а не така тенденциозно да се покриват с лични поводи и вълнения.

- А каква е истината за църковния ви брак?

- Няма да кажа къде е бил, защото обяснения не давам, само ще кажа едно - всички онези, които сега ровят около тази тема, някога ми бяха приятели и се опитваха да бъдат твърде близо до мен...

- Изявяваш се още от дете на сцената - в „Като лъвовете”. Какво от малкото момиче, което изпълняваше песните на Лили Иванова, е останало у теб?

- Аз започнах с песните на Лили Иванова, на които сега уча и дъщеря ми Марая. Мисля, че това е класика в българската музика, и продължавам да им се наслаждавам, когато ги пеем заедно вкъщи. Иначе все още треперя, когато излизам на сцената, все още вдигам температура и това е преди всеки един момент на изява не само преди големите форуми.- Марая музикална ли е и искаш ли и тя да стане певица?

- Аз не искам да й влияя, каквото тя избере, но е рядко музикално дете. Пее толкова вярно акапела, че направо не е нормално за нейната възраст - шест години и половина. Сега всички мои приятели ме съветват да я запиша да учи музика и сме й обещали, че ако това не пречи на училището й, ще я запишем в детска музикална формация „Бон-бон”. Все пак Христиан има отношение към това, защото Добромир Гущеров е създал тази група. Хриси изключително много се занимава с Марая. Отношенията между тях са най-голямата ми гордост и постижение.

- Християн каква музика предпочита да слуша?

- Той е човек с изключителен вкус и афинитет към музиката. Както слуша фолк, така обича и класика, много е музикален, самият той е бил вокал в „Бон-бон”, заедно с Поли Генова.

- Той с какъв бизнес се занимава?

- Христиан и Добромир Гущерови са създатели на първата и най-голямата анонимна социална световна мрежа „Дювамис”. В нея всеки един от нас може да бъде точно това, което иска, да казва това, което мисли, и да намери диалог, непоставящ рамки, защото мрежата е в превод на 56 езика. Първият български продукт, излизал на „Таймс скуеър”, и смятам, че това постижение в Ай Ти технологиите е повод за гордост на всеки един от нас.- Ти самата как успяваш да съвместяваш всичките си ангажименти - на певица, студентка, съпруга и майка?

- Ставам между пет и седем сутрин. Когато имаш дете и то вече е първокласник, и то с такава програма, с каквато е моята дъщеря - ще ставаш още в ранни зори. Ако искаш да си изпиеш кафето и да имаш някакво лично време, няма друг начин.

- Въпреки това изглеждаш много заредена, какво ти дава сили?

- Зареждам се от младия ми мъж! (Смее се.) От неговата млада кръв! (Смее се). Тя и Мадона го е казала - ако една жена иска да изглежда млада и красива, трябва да подбира партньора си, да е значително по-млад от нея. Така ще може да се зареждаш от него и във всички насоки ще те държи във въздуха! (Смее се.) Няма лошо, то е истина.

- За фолк певиците се говори, че са много разкрепостени в любовта, така ли е при теб и имала ли си авантюри за една нощ, като в популярния филм „50 нюанса сиво”?

- Категорично потвърждавам това инфо (смее се). В кръга на шегата, разбира се! Не намирам себе си във филма ”50 нюанса сиво”, не е моята чаша чай... Не съм си позволявала авантюри за една нощ. Моногамията е част от любовта, която бих искала да изпитвам и да получавам... Всичко останало е просто гимнастика, а не любов...- Кое е най-важното за теб в една връзка и какво би могло да те накара да кажеш - край?

- Единственото, което би могло да въздейства върху самата мен и върху любовта ми към някой, е изневярата, така че всеки сам отговаря за любовта си и я пази. За себе си мога да дам гаранция. На първо място при нас е сексът, на второ място - отношението, времето, чувството за хумор, понякога и словесните войни. Христиан е всичко онова, от което имам нужда.

- Какви изненади ти прави Христиан?

- Интелигентният мъж винаги намира как да те радва, как да ти поднесе изненада, как да бъдеш най-щастлива в живота и в любовта. Затова ти казвам, че сексът, който прави интелигентният мъж, начинът, по който живее, и чувството за хумор, което има - няма база за сравнение.

- В прекрасна форма си, много ли време отделяш за фигурата си?

- Тренирам много, спазвам диети и това ми коства много време и много лишения, но съм горда с постиженията си спрямо времето и това, че вече съм майка. Дъщеря ми Марая често ми казва колко съм хубава и ми пожелава винаги да бъда най-хубава (смее се). Това нейно желание и мъжът до мен са моята мотивация.

- Христиан или Марая ти казват по-често, че си хубава?

- Надпреварват се, смятай колко пъти на ден чувам, че съм хубава! (Смее се.)

- Искаш ли да имаш второ дете?

- Разбира се, пожелали сме си го, може би това ще направи семейството ни съвсем цяло, безкрайно щастливи всички нас и най-вече Марая.

- А кой е най-хубавият и най-лошият ти спомен от твоето детство?

- Много ти благодаря за този въпрос, защото напоследък стана модерно да се измислят всякакви неща, свързани с мен и семейството ми, и тук много бих искала да кажа истината. Аз поддържам много добри отношения с баща ми (известния борец Панайот Киров - б.а.) и безкрайно го обичам, така, както майка ми, просто той живее в Америка и няма никакво желание да се прибере в България, затова се виждаме по-рядко. Миналата година той ми беше на гости и аз като човек, който също има развод зад гърба си, смятам, че всеки има право на втори шанс и никой няма право да съди постъпките на родителите си, затова няма какво да му прощавам. Било ми е и трудно, и лесно, но колкото по-труден път минаваш, толкова по-голям човек ставаш. Много хубави спомени имам от детството, като приемането ми в Музикалното училище, а след това момента, в който завърших училище и започнах да пея. Майка ми достатъчно се е грижила за мен и сестра ми и смятам, че сме имали едно приказно детство, за което съм изключително благодарна. Иначе и на нас, както на много други хора, ни се е случвало да ни бъде трудно. България е така устроена, че няма как, особено ако на такава крехка възраст трябва да гледаш сама две деца, както се е случило на майка ни. Със сигурност не й е било лесно, но най-важното е, че тя е успяла да ни отгледа и да ни възпита като жени - дами.- Майка ти с какво се занимава в момента?

- С това, с което се е занимавала цял живот - с цветя, въпреки че и много други неща е правила. Откакто се помня - тя работи това и няма някой от нас, който да не е продавал цветя. На мен също ми се е случвало в ученическите ми години, както и на сестра ми Ирена. Общо взето, ние сме едно сърце, което тупти в един ритъм и всеки помага с каквото може - така сме оцелели във времето и сме постигнали всичко. А ако ме питаш дали майка ми живее добре, със сигурност бих направила всичко необходимо, за да се чувства и живее добре и тя, и цялото ни семейство.

- Родена си в петък - 13-и. Кой е най-фаталният ден в живота ти?

- За фатални - не знам. Не съм човек, който вярва в негативното и лошото. Смятам, че числото 13 и петък 13-и ми носят щастие, така, както всеки следващ ден, в който отварям очи и съм жива и здрава и всички около мен, които обичам.- Вярваща ли си и за какво се молиш?

- Дъщеря ми, аз и съпругът ми сме християни. Не се моля, за да получавам нещо, а благодаря за всичко, което имам, не в Божия храм, а във всеки един ден от живота ми. Всеки път, когато излизаме на разходка с кучетата, водим Марая до черквата. Научили сме я как да се моли, как да благодари.

- Любима мисъл?

- „Там, където започват тайните и мистериите, идат пороците и измамата” - Самюел Джонсън - известен английски книжовник, създател на първия модерен речник на английския език, който има особено мнение по отношение на тайните. Моето заключение от тази мисъл е - винаги да си казваме истината, да стоим надалеч от тайната, лъжата и провокацията и безкрайно да се обичаме.

Източник: "Труд", автор: Светла Йорданова 

Свързани новини

Галерии

Коментари

16 март 2015 | 16:57

Лелееей кат го видя туй курве и ми щръкват зърната брей

13 март 2015 | 02:51

АКО Е ТАКА НАИСТИНА-ЕВАЛА

АЗ
12 март 2015 | 15:50

АБе вие сериозно ли??? Тази вярва ли си? Някой харесва ли я? Ама наистина? Като жена? Като певица? Като каквото и да било??? Връзва ли се още някой на такива селски курвенски номера???

12 март 2015 | 13:59

Безпаричието може да я отблъсне!

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Гала разголи гръд

Водещата със супер секси тоалет в Благоевград

Мара се дупи от Халкидики

Вижте секси позата на фолк дивата

Деси фотосесията маже бюста с...

Плеймейтката се чуди как да привлече внимание

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Цеци Красимирова е в траур

Моделът скърби за своята баба

Калин Врачански и Векилска заживяха заедно

Тв водещата бясно ревнува театралния секссимвол

Евгени Минчев се омъжва в Лондон

Навръх юбилея си той се сгоди за английски музикант

Емоционална нестабилност разби брака на Саня и Ники

Деян Донков сринал психиката на актрисата

Рачков и Игнатова се събраха с ултиматум за бебе

След близо година раздяла тв водещите изживяха ренесанс в отношенията си

Мис България заби гаджето на Елен Колева

Марина Войкова има нов мъж в живота си

Наум Шопов за Теа: Без нея съм заникъде

Двамата са заедно повече от пет години

Джино загуби баща си

Риалити звездата проплака в социалната мрежа

Тереза Маринова показа ново гадже от Санторини

Олимпийската шампионка се заби с треньора Петър Колев

Албена Вулева празнува Рамадан

Екс-водещата показно падна на колене в джамия по случай празника

Румен Луканов се разведе

Двамата успели да се споразумеят и бракоразводното им дело приключило само с две заседания

Наша олимпийка бере ягоди в Норвегия

Стефани Попова вече три лета е на бригада

Златка Райкова работи за бебе

За плановете им разкрива половинката й Георги Валентинов

Тв и Риалити

Гери Райчевска щурмува Лас Вегас

Представлява Балканите на международен конкурс

Стефания Колева - супер слаба и със силикон

Преобразяването й може да изненадва по-възрастните й почитатели

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Любо Киров изкопира "Ритон"

Певецът пуска червен винил 3 години след дуета

Мегз дръпна конско на Сузанита

Дизайнерката е неузнаваема в последно време

Къцамун и синът му на косъм от смъртта

Култовият водещ разказа за случката в социалната мрежа

Виж още от Издънки

Култура

Стоичков рекламира Народния

Камата засне клипче в подкрепа на "Театър пред театъра"

Българска следа в хитовата лента "Соло"

Sofia Session Orchestra & Choir са записали част от саундтрака на лентата

Министър посрещна Стинг в София

Певецът репетира в НДК

Виж още от Култура

Fashionista

Правят филм за детето-чудо Оливие Рустейн

Моделиерът на Balmain е сред най-вдъхновяващите млади творци

Стефано Габана с тежка присъда за Селена Гомез

Дизайнерът нарече актрисата "Толкова грозна"

Нина Добрев блести в Ню Йорк

Български гримьор гримира звездата

Виж още от Fashionista

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?