Мария преглътна звздоманията си и реши да се появи в частния университет, в който се води студентка.

Така госпожа Гущерова спокойно вече може да се похвали с диплома за висше образование, пише столичен ежедневник

Госпожа Гущерова се вяснала за първи и последен път в Нов български университет, където уж изучава специалност "Музика", ама всичко май е само проформа. Обществена тайна е, че всеки може да се сдобие с диплома за висше, стига да си цака парите за семестрите. А Мара в това отношение няма проблем, пък и се фука наляво и надясно, че се образова.

Така се стигнало до куриозния момент, в който певицата се появила в края на учебната година във ВУЗ-а и колегите й трудно я разпознали заради ниския й ръст, когато е без високи токчета, както и заради прекаляването със солариума. Мария била стъпвала само още веднъж в университета за тази година и все се оправдавала с творчески и професионални ангажименти, които не може да координира с академичните такива.



Вероятно не е изненада за никой, че въпреки че не си е помръднала пръста, както и краката, за да се явява на лекции и упражнения, Мария ще премине успешно в следващия курс. Това не е резултат от положения усилия или особен талант, а от близките й връзки с Етиен Леви, който е ръководител на специалността.

Госпожа Гущерова не си играе на дребно е и решила, че щом толкова лесно ще вземе една тапия за висше, защо направо да не вземе две напук. Затова тя е записала и втора специалност "Продуцентство", като "обучението" й в нея преминава по същия начин, а дипломите може после да си ги закачи на стената в хола на Християн, защото надали ще значат нещо.

Въртешна снимка: Сп. ОК!