Латино певецът Марк Антъни най-сетне проговори за раздялата си със съпругата си Дженифър Лопес.

Изпълнителят дал интервю за американска телевизия, в което подробно описал причините, довели до краха на брака му със звездата.

"Нищо кой знае какво не се е случило между нас. И двамата просто се осъзнахме, не е било като да преживееш някакъв шок. Подобни неща често се случват в живота, а решението да се разделим беше общо. Това е развод, не е погребение, животът продължава. Бракът ни не вървеше и това положение вече не ни устройваше", обяснил Марк Антъни, пише bliasak.bg.

"Винаги ще обичам Дженифър и тя го знае. Децата също го знаят. Дженифър е страхотна жена, майка и приятел. Тъжно е, когато осъзнаеш, че с брака ти е свършено, защото това се отразява на всичките ви близки, на семействата ви. Но и двамата с нея осъзнахме, че историята ни не е приключила, че има още какво да направим заедно, още неща, за които да се погрижим, като например за децата ни Макс и Ема", добавил Марк Антъни.

Латино певецът отрекъл слуховете, че е изневерил на половинката си със стюардеса на борда на частен самолет през 2009-та, но не казал и дума за отношенията си с актрисата Джейда Пинкет Смит, съпругата на близкия му приятел Уил Смит, с която наскоро го свързаха злите езици.

*Джейда и Марк

Вижте фотогалерия:

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver