Въпреки че в медиите постоянно излизат писания, че Марк Антъни и Дженифър Лопес едва издържат да прекарат мaлко време заедно заради новото си риалити шоу Q'Viva! The Chosen, двамата споделиха, че са приятели и след раздялата си.

Латината дори сравнила отношенията им с тези на певицата Шер и бившия й съпруг Сони, които продължили да работят заедно и след развода им през 1975 г, след 11-годишен брак.

"Писано ни е да сме в животите си", допълнил още Марк Антъни и уточнил, че бракът е просто един период, а появата на децата - друг. Двамата не пропуснали да споделят и че съвместната им работа по музикалното шоу била изключително приятна, пише bliasak.bg.

След като през миналата година Дженифър и Марк обявиха, че слагат край на дългогодишния си брак, отношенията им леко охладняха. Те обаче видно са преодолели драмата и днес публично се държат като приятели.

Двамата дори вече си намериха и нови половинки. Докато Mарк продължи традицията да си търси секси моделки, Дженифър се насочи към младия танцьор от групата й Каспър Смарт.