Въпреки, че преди години на Богоявление в национален ефир Марта Вачкова гласно прости на Слави Трифонов, то с днешна дата явно всичко е било съвсем за кратко. Това подсказват думите на актрисата попитана в социалната мрежа за мнението й за шоумена. "Не вярвам и дума на Слави Трифонов. Като цяло в политиците не вярвам, нямам светъл пример и това е много тъжно. От известно време обаче и на хората много не вярвам”, заяви тя отговаряйки на въпрос на фенове в Инстаграм. С тези си думи, тя съживи старата вражда, категорични са от обкръжението й.

Припомняме ви, че на няколко пъти в свои интервюта Марта споделяше, че отдавна е превъзмогнала и преглътнала обидите от страна на Дългия през годините. Той от своя страна пък беше забранил на сценаристите да се шегуват с килограмите на някогашната му приятелка в сваленото му шоу от бТВ. В ролята на помирител влезе и Дарина Павлова, която е приятелка и на двамата.

Покрай пандемията дъщерята на Григор Вачков чете повече и прекарва време само с любимите си хора. „Намалявам броя на хората, с които общувам, и чакам да преминат нещата", казва тя.