Марта Вачкова за поредна година ще прекара част от жарките летни седмици на море в Италия при близката си приятелка Дарина Павлова.

Мадам Мулти дели времето си между Вашингтон и слънчевия Ботуш.

Между юни и септември вдовицата на Илия Павлов най обича да отмаря в средиземноморските курорти. Тя разполага с шикозни вили на част от тях или пък отсяда в палатите на свои богати приятели, пише ''Всеки ден''.

Докато поддържаше интимни отношения с бившия италиански премиер Силвио Берлускони, Дарина се разполагаше в неговите имения.

Сега обаче 51-годишната Павлова и 77-годишният Ел Кавалере са само приятели.

Мадам Мулти обаче успя да представи приятелката си Марта и дъщеря й Рада на Берлускони още преди две години и половина, когато актрисата бе поканена от Дарина на парти по случай Свети Валентин във вилата на Силвио „Джернето" в областта Ломбардия.



Дарина и Марта са близки още от студентските години, когато учиха заедно актьорско майсторство във ВИТИЗ.

Въпреки че г-жа вдовицата на Илия Павлов е милионерка, тъне в лукс и сменя мъжете като носни кърпички, тя не забравяла добрата си приятелка, твърдят близки до Вачкова.

Павлова на няколко пъти дори изцяло финансирала воаяжите на дъщерята и внучката на Григор Вачков в Италия. Най-вероятно тази година Марта ще пътува към Апенините към края на юни и ще прекара там поне 3 седмици.

По традиция Вачкова ще отдъхне и на родното Южно Черноморие, като Созопол, Варвара и Синеморец са най-любимите й места за релакс, за ядене на миди в големи количества и за пиене на бяло вино.

Другата новина около Марта е, че тя зарязва за известно време приятеля си Владо Пенев. Двамата са дружки от години и от време на време си устройват дълги уикенди из Европа, където ходят или на шопинг, или просто да се забавляват. От няколко месеца обаче бившите любовници не са се появявали заедно на светски събития, одумват ги колеги.