Актрисата Марта Вачкова, която преди няколко месеца лъсна гола на плажа както майка й е родила, се оказа доста широко скроена майка.

Папарак на в. "България днес" засече 14-годишната й дъщеря Рада да се налива с бира пред нея, но това не й правело никакво впечатление.

От известно време възпитаничката на столичната Художествена гимназия придружава майка си на всички лъскави партита и умело навлиза в светския живот, пише blitz.bg.

"Хайде, маме, наздраве", подканяла Марта непълнолетната си щерка въпреки забраната да се продава или сервира алкохол на лица под 18 години.

Освен че няма нищо против Рада да пие, актрисата, която е нудистка, учи малката, че човек не трябва да се срамува от тялото си.

Запознати разправят, че ученичката много се притеснявала от голите снимки на Марта, които се появиха това лято. По тази причина тя стояла с рокля на плажа и не смеела да се съблече.

В артгилдията обаче се шушука, че водещата на тв предаването "Жените" била доста разкрепостена във възпитанието на щерка си и вече й била обяснила как се прави секс с презерватив.

Снимки: Bulphoto