С красиво морско парти отпразнува 62-рия си рожден ден Марта Вачкова, а почетн гост бе един от най-богатте българи. Празненството бе преди дни в Созопол, а фотоси от щастливото събитие пусна самата тя в мрежите. "Благодаря ви, приятели, щастлива съм", написа Вачкова. Благопожелания и подаръци екранната сестра Жекова от сериала "Откраднат живот" получи от най-близките, сред които и "любими мъже", както се изрази самата актриса.

С цветя и подарък се включи и бизнесменът Николай Вълканов, който бе в компанията на съпругата си Румяна Георгиева. На 29 юли преди две години именно Марта Вачкова бе кума на сватбата на най-големия богаташ в минния бизнес у нас и приятелката му заедно с колегата Владо Пенев. "Пожелавам си една по-добра година, по-здрава, тъй като през тази, която мина, претърпях нелека операция, от която вече се възстанових.

Дай боже, и ситуацията с коронавируса да се оправи", надява се Марта Вачкова. Цялото лято тя ще изкара в компанията на майка си Силвия и дъщеря си Рада, която се показва много рядк в социалните мрежи. Талантливото момиче рисува добре и засега не смята да живее извън България. Единственият мъж, който остава постоянна величина в живота на талантливата любимка на народа, остава Владо Пенев.

Съвсем скоро той изненада с нова визия - махна си брадата под давлението на своята приятелка Марта. "Младея, а? Благодаря", радваше се като малко дете на комплиментите в нета Пенев, след като пусна снимка, на която е свалил 10 килограма от теглото си, както и видимо от възрастта си.