Телевизионната водеща Мартина Вачкова е съсипана след като столичен вестник публикува нейни голи снимки от плажа в Резово.

Фотосите показаха колко страшно е положението под дрехите на Григор – Вачковата дъщеря – сланините преливат навсякъде по тялото и сякаш крещят SOS към някой диетолог, пише blitz.bg.

“Всеки трябва да се бори за достойнството на човека. Нямам какво повече да кажа. Абсурдно е въобще да се коментира”, казва обидената Мартина Вачкова пред столичен седмичник.

След това тя прекъсва разговора. Изданието твърди, че гласът й бил като “на унизена и съсипана жена”, но все пак напомня, че тя е добра актриса и за нея било фасулска работа да се престори на обидена.

Солидарен с Мартина Вачкова е колегата й от БНТ Камен Воденичаров. Водещият сподели, че от година - две не посещава нудистки плажове. Причината за това била тоталната мизерия по предназначените за свободолюбиви туристи пясъчни ивици.

Друг популярен нудист – Искрен Пецов дори и не помисля да се отказва от разголването си сред природата. Той се определя като натурист, защото се съблича не само по крайбрежието.

“Ходя гол вкъщи и в планината. Това включва разходки сред природата, без значение от сезона. Ходил съм през зимата с приятели, защото споделят същата философия, казва Пецов.