Да остареят на вилата си в Етрополския балкан – това е една от мечтите на Марта Вачкова и Владо Пенев.

Актьорите се влюбват в зората на студентските си години и стигат до идеята за брак, но в последствие се разделят. Силната връзка помежду им обаче е налице и до днес.

„Съжалявам, че не се омъжих за него. Но, от друга страна, ако се бяхме взели толкова рано, толкова млади, може би щяхме да развалим калимерата и сега дори да не си говорим.”, сподели Вачкова за Нова тв.

„Може да спазвам дистанция с хората, с които вече не искам да имам нищо общо, но да не си говория с тях никога няма да позволя. Това да рушиш мостове и отношения е тежест, която не е никак хубава.”, обясни Пенев.

Като студент той бил срамежлив и мълчалив, а Вачкова била неговата пълна противоположност. За разлика от тях децата им не са толкова близки.

„Дъщеря ми е на 27, наскоро се върна от Барселона, където завърши семестриално. Чакам внуче вече.”, каза екранния инспектор Попов от „Под прикритие”.

Рада, дъщерята на Марта, също се ориентирала да учи във Виена, но се отказала в последния момент.

„Тя посещаваше университета, който беше харесала, имаше анагжирана квартира дори. И в един момен рече „Не, в България също има прекрасни преподаватели!”, и избра Художествената академия. Плаках, тръшках се – не пожела да размисли.”, откровена е Марта.