Марта Вачкова е решила да угажда на тялото си максимално.

Актрисата, която притежава една от най-тузарските и добре поддържани къщи в „селото на звездите", както наричат Бойковец, е впрегнала над 20 майстори, архитекти и хидро инженери, които да превърнат задния двор на вилата й в същински СПА център, пише „Всеки ден".

В него ще има всичко - басейн с голямо джакузи, сауна, парна баня и зона за релакс. За удоволствието Марта ще брои близо 50 хиляди лева, но това по никакъв начин не притеснявало пухкавата водеща, която благодарение на дългогодишния си стаж е заделила спестявания. Щерката на Вачкова - Рада, пък била на седмото небе, че ще може да разпуска край личния си басейн, тъй като по природа била срамежлива и се стеснявала да се съблича пред очите на чужди хора.

Съседите на Мартина в китното селце обаче не били никак доволни от факта, че багери и работници, въоръжени с кирки и бормашини, развалят мира и спокойствието в селцето им. „Шумът е просто нетърпим. Да не говорим, че тя не уведоми никого, че е решила да разкопава моравата си. Хората идват тук, за да си почиват, а не да им бръмват главите от тази врява", негодували местните хора.

Бойковец се намира на десетина километра от Етрополе, а скромното му и работливо население наброява едва 120 души, предимно пенсионери. През лятото обаче нещата се променят и куп нашенски звезди го изпълват. Освен Вачкова, имоти в областта имат и актьорът Стойко Пеев, прочул се през 80-те с ролята на Хан Аспарух, както и легендарният Джоко Росич.