Мартен Роберто ще се включи в концерта на Джейми Уун, който ще се състои на 31 октомври в Sofia Live Club, с уникален сет, подготвен специално за целта.

Известният диджей и телевизионен водещ ще нагорещи атмосферата на Хелоуин в най-добрия български клуб за жива музика преди излизането на гениалния британец и неговата група.

Но това не е всичко – след ексклузивния лайв на изпълнителя на “Shoulda”, Мартен отново ще застане зад дековете, но този път към него ще се присъедини и тромбониста TromBobby, добре познат от феновете от фънк формацията SouthWick. Така концертът на Джейми Уун ще прерастне в своеобразно парти за Хелоуин с много настроение, парти музика и живи изпълнения.

“Джейми е един от любимите ми млади изпълнители – абсолютно гениален и неповторим, за мен е чест да бъда част от негов концерт”, заяви Мартен Роберто. “С TromBobby подготвяме жестока програма, само с “баровски” неща”.

Мартен започва да се занимава с музика на 13 години, като в момента е част от клубния живот на България като един от най- прогресивните диджеи, занимващи се с фънк, диско, ню диско, буги, броукън бийт и дийп хаус. Подгрявал e и e свирил на една сцена с някои от най-големите имена от световната музикална сцена, а преди броени месеци представи и дебютния си албум “Heartbeat”.

TromBobby или Божидар Василев, както е истинското му име, е част от SouthWick - банда със завладяващо сценично присъствие, съвременен звук и собствен поглед върху фънк музиката.

Концертът на Джейми Уун и групата му в София ще се състои на 31 октомври в Sofia Live Club. Support by Marten Roberto + Trom Bobby exclusive Soundsystem. Начало: 21:00 часа. Билетите са на цена от 60 лв и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online ТУК, както и в Sofia Live Club.