Мартин Карбовски най-сетне се е пречупил и е на ръба да влезе в риалити.

Тв водещият все не се решаваше да прекрачи прага на родните тв формати, за да не се изложи, а също и от страх, че слабостите му ще лъснат. Сега обаче е готов да се впусне в едно малко по-различно приключение - предстоящия сезон на "Фермата".

Това е единственото предаване, което не залага на низките страсти, клюките и интригите. Точно по тази причина Карбовски е преценил, че ще вдигне собствения си рейтинг и ще си избели имиджа, твърдят от обкръжението му.

Лекарска комисия трябва да прецени ще издържи ли физиката на Мартин на изпитанията, на които всеки участник се подлага във формата, съобщи "Хотарена". Още повече, че под сурдинка за предстоящия сезон се говори, че ще е най-тежкият и суровият, а продуцентите подготвяли и много голяма изненада за участниците.

Карбовски наскоро се е похвалил, че е свалил десетина кила от теглото си. Въпреки това докторите ще преценят дали ще се справи с натовареното ежедневие на телевизионните фермери.

Освен с висок холестерол и закръглени форми, Мартин все пак не е и първа младост. Ако специалистите му позволят участие във "Фермата" Карбовски ще премери сили с редовите участници, които вече са избрани след сериозен кастинг.