Новото гадже на мистър България Мартин Мартинов, който бе изгонен от "ВИП брадър", е фризьорка в столичен салон! Напук на слуховете, че Мартин се е събрал с дългогодишната си приятелка Теди Бургазлиева, мачото върти любов с нова изгора.

Преди десетина дни моделът, се похвали във "Фейсбук", че има гореща тръпка и отново е влюбен. Новата му приятелка се казва Коприна, а вече знаем и ексклузивни подробности за нея.

До скоро красавицата имала сериозен приятел, с когото живеела на семейни начала. В сърцето й пък е трайно настанен и друг мъж - синът й от предишна връзка, пише pik.bg. Коафьорката освен това не била първа младост и е кака с няколко години на Мартин. Тя е на 38, а той само на 32 години. Въпреки това любовта им избухнала за нула време и Коприна зарязала сериозното си гадже заради Мартин.

Приятелите й пък издават, че това не й е първата авантюра с известен мъж. Преди време Коприна е имала любовна връзка с журналиста от livesport Емил Коцев. Куп други популярни мачовци пък я сваляли редовно, защото вършеела редовно из столичните заведения и се набивала на очи с огромния си силиконов бюст.



От няколко седмици двамата с Мартин са неразделни.

„Засякохме ги в столично кафе. Не откъснаха очи един от друг, буквално се изяждаха с поглед. Той й държеше ръката през цялото време, като залепени седяха и сякаш не забелязваха света около себе си. Много романтично и мило беше", споделят от персонала на известен софийски бар, където младата двойка е била засечена преди дни, пише ''Всеки ден''.

Самият Мартинов неведнъж си призна в Къщата на „Брадъра", че търси любовта и много иска да си намери сериозна приятелка.