Мартин Мартинов – първият изгонен съквартирант от „ВИП Брадър”, е в процес на стопляне на отношенията с бившата си изгора – носителката на титлата „Мис България 2002” Теди Бургазлиева.

Манекенът, който живее от години в Ню Йорк, се срещнал с хубавицата на родна почва и искрата между тях пламнала отново.

След емоционалния разговор, който са провели, Мартинов не скри намеренията им да заживеят заедно отново.

Бургазлиева също от години се е установила в Щатите, като в момента работи в банка в Лос Анджелис. Преди това имаше неуспешен опит за създаване на моден лейбъл.

Теди и Мартин са се срещнали на родна почва неотдавна, тъй като миската се прибрала за две седмици в родния си град Поморие.

„Това е единствената връзка, в която съм живял с човека до мен. Теди все още е голямата ми любов и съм готов пак да заживея с нея”, обясни бившият Мистър България пред списание Love Style.

Мачото призна, че двамата са се видели у нас, след като две години не са се срещали в Америка.

Причината да скъсат била свързана с болезнената им ревност.

„Бяхме много млади, прекалено се обичахме и ревнувахме. Тя е Дева, а аз съм Скорпион. Освен това Теди вече мислеше за деца, а аз не бях готов на 25 години за това”, обясни моделът.

След напускането на „ВИП Брадър” Мартин планира да вложи част от хонорара си в образование. Насочил се е към актьорското майсторство и най-вероятно ще се запише в школа в Ел Ей.

„Като че ли приключих с Ню Йорк. Нещата, с които искам да се занимавам, са в Ел Ей, Холивуд е там”, заяви амбициозният мъж. С това той ще приключи и досегашните си занимания с недвижими имоти.