Хубавицата Ива бе избрана от екипа на Слави да бъде водеща на „Магаданс предизвикателството" в началото на март.

Двамата с учиндолеца обаче се познават отдавна. Преди две години манекенката бе част от проекта на Дългия „Претендентът". Ива бе сред десетте финалисти на шоуто, а нейните най-силни качества бяха перфектните й мерки, които тя щедро демонстрираше от малкия екран, пише Уикенд.

Красавицата отпадна малко преди последния кръг, но успя да остави у Трифонов дълбока следа с изявата си. Победител в надпреварата тогава стана Тома Горанов, който обаче никак не се понрави на Слави и бе изпратен в девета глуха.

Две години след телевизионния й дебют Ива отново е на екран. Този път тя е по-амбицирана отвсякога да пробие в медийния бизнес. Брюнетката се докопа до заветното място във вечерното шоу на Би Ти Ви, и то без да й се налага да се бори на кастинги с конкурентки за ролята на втори водещ.

Пред приятелки г-ца Атанасова споделила, че била много изненадана от поканата на Трифонов. „След „Претендентът" не очаквах да работя пак с тях. Естествено, не мислих много по отговора си. Знаейки, че Слави е до мен, съм спокойна, че каквото и да кажа и направя, той ще ме изкара от ситуация. Приемам нещата по-скоро като забавление", споделила хубавицата дружките си.

*Ива и Слави

Уви, назначението на Ива станало причина за големи главоболия на настоящата половинка на Слави Мартина. Варненската балерина изобщо не се заблуждавала, че може да се мери по сексапил със съгражданката си, която е не само с цели 5 години по-млада от нея, но е и носителка на няколко приза за красота. Студентката по международни отношения в Нов български университет преди време триумфира дори в престижния международен конкурс Best model of the world и прибра 10 000 евро за победата си. През 2007 г. пък се окичи с короната на Мис Варна.

Макар неотдавна да се тунингова с нов силиконов бюст, Мартина си дава сметка, че губи по доста точки от конкуренцията. Балерината буквално е луднала, защото смята, че хубавата й съгражданка иска да я измести от леглото на Слави.

Танцьорката от „Магаданс" обмисляла възможности да разкара Ива, но засега не намирала такива. И наистина - поне до края на състезанието уволнението на красивата и сексапилна г-ца Атанасова е невъзможно.

Мартина беснеела и от интервютата, които дава съперницата й. Първата дама на вечерното Би Ти Ви шоу съзирала в медийните изяви на манекенката опит да се обясни в любов на Слави.

„Харесвам силни и интелигентни господа, които знаят какво искат. Естествено, с чувство за хумор, високи, амбициозни и да държат на думата си. Общо взето, все принцове." Така описва Ива идеала си за мъж, а думите й сериозно вгорчават живота на обзетата от дива ревност Мартина Огнянова, пише slava.bg.