Слави Трифонов и Мартина официално скъсаха! Танцьорката и шоумена от началото на седмицата се водят ''сингъл''.

Шокиращата им раздяла е настъпила заради неизвестна пловдивчанка. От известно Дългия лудеел по новата си любовница, с което направо подлудявал годеницата си.

Въпреки че има сериозна връзка, Слави доскоро се радвал на спорадични срещи и с останали представителки на нежния пол. Връзките им били само за спалнята, без обвързване или ангажименти, а Слави криел от Мартина тайните си афери.



В един момент красавицата разбрала, какви ги върши Дългия зад гърба й, но си давала вид, че не й пука. Чашата на търпението обаче преляла, когато Слави се оказал увлечена по млада пловдивчанка.

Шоуменът осигурил на любовницата си апартамент в елитен квартал, купил й кола, уредил я на работа и редовно я посещавал. В същото време интересът му към Мартина намалял, а „приятели“ на варненката я уведомили какво става под носа й.



Танцьорката решила да вземе нещата в свои ръце и провела собствено разследване. И почти заловила Слави и любовницата му, чието име не се споменава, на калъп. Последвала грозна сцена с крясъци и рев, а на финала официалната половинка напуснала полесражението с гръм и трясък.

„Мартина бе страшно унизена и реши да сложи край на връзката си със Слави. Изключи си телефона, събра си багажа и замина за родния си град. Именно това бе причината Слави да отсъства няколко дни от шоуто си. Той тръгна след нея да я моли да се върне”, разказва пред „Уикенд” човек от екипа, пише hotarena.net.
 

Варненката обаче отказала да се върне, още повече, че ясно си дала сметка, че брачна халка от Слави няма да види. Фактът, че не може да стане майка и да роди деца, също напрягал и двамата.

„Мартина е съсипана! Осъзна, че си е губила времето и младостта й е пропиляна в една безпредметна връзка. Слави никога няма да бъде верен на една жена и не би си дал свободата. Той е вечният ерген, види ли хубава жена, забравя, че е сериозно обвързан и хуква след нея”, разказват хора от екипа му.

*Мартина

Отношенията им станали толкова нетърпими, че Слави принудил гаджето си да напусне телевизията и да си търси работа другаде. Преди да се събере с Трифонов, Мартина Огнянова имаше връзка с Борис Солтарийски, когото заряза, заради шоумена.