Истината за Мартина Огнянова и Слави Трифонов излезе наяве! Слуховете, че са разделени, се оказаха верни, а причината – доста пикантна.

Дългия е хванал балерината в гнусна изневяра с боксьор на име Коко Колев. Младокът откраднал танцьорката под носа на Трифонов, а щом тв водещият узнал, изгонил Мартина като мръсно коте.

Тъжната история започва преди около половин година, когато балерината решава да се запише на бокс. Запознава се с треньора си Коко и не й трябва много време да се влюби.

От залата твърдят, че още на първия урок мускулестият младок я е свалил по-бързо, отколкото Кличко нокаутира Кубрат Пулев, пише Уикенд, цитира hotarena.net.

*Мартина (в ляво) купонясва с приятелки

Да, Слави й дава лукса и славата, но 48-годишният киселяк не може да бъде сравнен с младото боксьорче, на което кръвта му ври.

Както подобава, в началото Мартина го моли да бъдат дискретни в отношенията си. Срещали се тайно, пишели си SMS-и и се обяснявали в любов.

Повратната точка идва, когато Слави и Мартина заминават в чужбина за рождения му ден. Една вечер Дългия мярка мръснишко съобщение на телефона й и връщайки се в България, наема адвокат.

*Николай (Коко) Колев

Само две седмици по-късно нещата вече са ясни. Без да обели и дума, Трифонов гони Мартина от къщи, взима си колата и всичкия лукс, с който я засипвал.

В началото от „Шоуто на Слави“ казват, че балерината отсъства заради контузия. Името й обаче изчезна и от финалните надписи. Дългия я уволнил веднага след като разбира жестоката истина.

Сега отново е самотен и според негови колеги – е пред депресия. Но поне не е с рога.

*Слави с Мартина