Мартина Огнянова е изневерявала на шоумена Слави Трифонов от две години.

С това разкритие шокира дългогодишният треньор на кикбоксьорът Коко Колев – Албен Белински.

„Не са отскоро с Монахинята. Поне от две години са. Медиите успяха да ги надушат. Слави Трифонов е един клоун. Той има сериозни комплекси. Странно е за него, защото е висок и снажен, а освен това има и доста джобни пари“, коментира тренерът.

През 2013 гологлавият водещ и балерината все още бяха заедно, което означава, че тогава той е бил рогоносец. Въпреки че танцьорката по цял ден е прекарвала в залата за репетиции и балет „Магаданс“, тя е намирала време и за другия си партньор, с когото е била паралелно.

Коко Колев е един от групата спортисти, които тренират с легендарния Белински в залата до стадион „Славия“.

*Слави и Мартина

„Дойде от провинцията. Той е мой последовател в някои езотерични системи. Дал съм му насоки в астрологията. Постепенно натрупа самочувствие. Така и намери Монахинята. С това име наричам всички манекенки. Коко беше на кръстопът. Аха да стане отрепка, но се дистанцира от лошите хора. В началото имаше по-нагло поведение. Проблемен беше и почти нагъл. Не съм вярвал, че ще се оправи. От цялата група беше по моя преценка предпоследен в ранглистата. Не съм му влиял целенасочено. Сам си е помогнал и заслугата е изцяло негова. Две години му трябваха, докато прогледне. Има добро сърце“, обяснява Белински, цитира „България Днес“.

Коко предпочита да запази подробности около връзката си с Мартина и бебето, което чакат, далеч от медиите.

„Не чета вестници и нямам представа какво се пише. Не съм давал никакви интервюта“, коментира кикбоксьорът.

*Коко

Интересен факт е, че Колев има куче бултериер, който се казва Марта и е на 4 години и няколко месеца. Ако е кръстен на Мартина, то това означава, че връзката им е много по-дълга от 2 години. Може и да е случайност...

Взаимоотношенията й със Слави бяха разкрити от папараци през 2011 година. Бяха изловени в ресторант, хванати за ръце.

Запознати разказват, че причината за раздялата им е, че Мартина Огнянова е искала да създаде семейство и да си има бебе, което Трифонов не бил готов да й осигури.

*Мартина купонясва с приятелки и Коко (в ляво) в столична дискотека