Десетте пържени яйца за закуска вече са забранени за Слави Трифонов, любимата му кока-кола - също.

Водещият се борел с излишните килограми, които качил в последно време по настояване на кльощавата си любима Мартина Огнянова, пише в. "България днес", цитира .

"На шефа много не му дават да се занимава със силови упражнения, сигурно заради операцията на крака. Оттогава не трябва много да се натоварва, а преди беше фитнес маниак. Вече е чичко, не е никакъв секс символ, по-скоро е обездвижен и мързелив", клюкарят в съблекалнята девойките от балета на Дългия.

Женските трикове на красавицата Мартина обаче хванали дикиш и Трифонов потърсил за помощ диетоложката Енджи Касабие, за да му направи програма за отслабване. Ливанската докторкa само това и чакала - водещият хем ще й плаща, хем ще й направи реклама с името си. Тя получила всички изследвания на Дългия и веднага му изготвила режим с хранене по шест пъти на ден.

*Мартина

Предписала му да пие чай, както и над 2 л. вода. Кока-колата, както и бялото вино били забранени. От месото пък му препоръчвала да консумира само телешко - свинското и пилешкото не били за препоръчване.

Според колеги на Трифонов в момента той спазвал диетата с удоволствие, засега обаче. Защото от всичко Слави най-мразел ограниченията.

"Като чу, че Сталоун е ял от манджите на Касабие и наш Славчо да не остане по-назад - нали и той се има за голямата звезда, ха-ха", шушукали зад кулисите в шоуто.

Заглавна снимка: Getty Images/ Guliver