Бившата балерина от „Шоуто на Слави” Мартина Огнянова, която имаше тригодишна любовна история с водещия, заяви в интервю, че не се е колебала нито за миг, когато решила да напусне предаването и Трифонов. „Не харесвам идеята, че когато нещо е сигурно, по-добре да си го държиш и да го стискаш. Обичам да раста и да се развивам, новите идеи и възможности. В този ред на мисли взех решението да напусна шоуто много лесно и без никакви колебания”, коментира Огнянова пред „България днес”.

Тя е категорична, че поддържа отношения с екипа на Дългия, но не уточнява дали се чува с него. „Много неща съм научила и от Слави и за това съм му благодарна. На това, което е създал като екип и като продукт, се възхищаваха дори и в Щатите, когато бяхме на турне. Това, което е направил, граничи с невъзможното, а от наша страна се изискваше изключителен професионализъм, талант и дисциплина. Това, че съм спортист от четиригодишна, ми помогна да се чувствам на мястото си и да се забавлявам”, признава бившата балерина.

Днес тя е щастлива майка на две момчета от връзката си с боксьора Коко, който определя като любовта на живота си. Двамата живеят без брак, но това не е проблем за бившата балерина. Двойката търгува с био козметика. „С Коко сме едно цяло, той не ми помага, той е част от мен и аз от него”, не крие щастието си Огнянова.