Личният живот на Слави Трифонов винаги е будел любопитство от страна на медии и фенове. Напоследък обаче нещата в дома му се подреждат с такава бързина, че медиите бълват с новини около него.

След като стана ясно, че той най-накрая е приютил при себе си балерината Мартина, вече се говори, че тя всъщност е жената, която ще го вкара в релсите на семейния живот.

От няколко дни зад кулисите на шоуто обикаля пикантна информция, която не дава мира на колегите на Слави.

Всичко започнало в деня, в който Дългия обявява новината за поредното си риалити в рамките на шоуто. За разлика от преди обаче, той не търси нито певец, нито танцьор, нито фолкзвезда.

Идеята на Трифонов е да обяви кастинг за балерина за "Магаданс". Проектът носи гръмкото име "Магаданс - Предизвикателството", а кастингът вече тече.

"За да участвате в проекта "Магаданс- Предизвикателството", трябва да умеете едно-единствено нещо - да танцувате много, много добре. Няма значение дали сте професионалист или не, нито дали сте мъж или жена.

Всяка една от балерините от "Магаданс" ще си избере измежду вас партньор, независимо жена или мъж. Така ще се сформират отбори от балерина и някой от вас. А тези отбори ще влязат в професионално танцово предизвикателство.", гласи регламентът за участие, публикуван в сайта на шоуто. Проектът стартира на 10 септември, когато предаването се връща за новия си сезон.

Според запознати обаче новият формат е просто начин Слави да намери по подходящ начин заместничка на приятелката си Мартина Огнянова. Така хем в продължение на два месеца ще запълва ефирно време с кастинги и сценични изяви на кандидатките, хем накрая ще се сдобие с ново попълнение в "Магаданс" без липсата на Мартина да се набива на очи, пише lifestyle.bg.

В екипа на предаването се досещат каква е истинската причина за цялото това шоу. Колегите на Слави са убедени, че той вече гласи Мартина за своя съпруга и майка на децата му.

Още по-пикантният слуха твърди, че Мартина дори е бременна и през септември това ще си проличи, пише Уикенд. Наблюдателни се сещат за последните предавания преди лятната отпуска, по време на които тя се пазела от резки движения и искала да бъде все на заден план.

Слави и любимата му вече са в дълга ваканция и почти цялото лято ще прекарат на екзотичен остров, но нищо чудно като се върнат вече да е видимо, че не са двама, а трима.