Актрисата и тв водеща Мартина Вачкова отрече слуховете, че й е омръзнало всеки ден да се изявява на малкия екран, но призна, че от известно време проявява и интерес към нови кинопродукции.

Според последните клюки, дъщерята на Григор Вачков мечтае за главната роля в нов кинохит и категорично отказва да играе второстепенни образи.

По повод слуховете, че тормози сценаристи и продуценти с капризите си на примадона Марта категорично отрече това да е вярно. Според пухкавата водеща причината за мълвата е близкото й приятелство с актьора Владо Пенев, който играе в „Под прикритие“, пишат от „24 часа“.

Актрисата е категорична, че с удоволствие води ежедневното си токшоу и то продължава да бъде сред най-значимите й проекти.

„Мога да кажа, че моето предаване не ми е омръзнало и дори е приоритет номер едно“, заяви Марта. Тя сподели, че в момента трупа нови идеи и обмисля какво да снима през лятото.

Що се отнася до амбициите й да се изявява в киното, Вачкова признава, че от известно време води разговори с тв продуценти. Засега обаче не успяват да я съблазнят с нито една от предложените й роли.