Мартина Вачкова изигра и ролята на манекенка, въпреки че не може да се похвали с моделски мерки.

Тв водещата разходи апетитните си форми на импровизиран подиум в столичен бутик, за да покаже какви са актуалните тенденции в есенно-зимния сезон за дами с макси размер.

Водещата на ”Апартаментът” по БНТ беше една от звездните дами, избрани от представителството у нас на популярната италианска марка за пищни жени – Marina Rinaldi, любима на световни знаменитости като София Лорен.

Миналата вечер Марта показа, че едрата й фигура не я тормози, а, напротив, има самочувствието да излезе дори и на подиума като топмодел.

Пример от нея взе и 63-годишната рускиня Людмила, която живее в Котел, а в момента прави истински фурор в българския X Factor.

Тя не отказа да приеме това предизвикателство и бързо се намърда в стилен тоалет. Освен това баба Люси, както я наричат в музикалното шоу, поздрави гостите с класиката O Sole Mio.

С типичното си чувство за хумор рускинята издаде как поддържа манекенските си мерки - всяка сутрин бяга по 2 часа на пътеката и прави упражнения за разтягане и тонус.

На физическата й форма могат да завидят дори младите, защото Люси кипи от енергия, не страда от високо кръвно и е изключително издръжлива.