Слави Трифонов и половинката му Мартина Огнянова са по-влюбени от всякога, твърдят свидетели на нежните им ласки, разменени изминалия уикенд във Варна.

Шоуменът и любимата му са били забелязани в морската столица още в събота на обяд, докато се разхождали из бутиците в центъра и даже влезли в няколко, за да пазаруват, пише pik.bg.

„Слави няма как да бъде сбъркан, защото си е два метра мъж, а тя ситни до него като детенце. Бяха спортно облечени и Мартина едва му стигаше до гърдите, но са много сладка двойка. Държаха се за ръце през повечето време”, обясняват очевидци, които буквално заформили опашка след двойката, но учиндолецът се усетил бързо, че привличат любопитни погледи и дръпнал Мартина да си ходят.



Според близки до водещия от екипа му пък той не за пръв път посещава родния град на любимата си и вече два пъти са били заедно във Варна, за да се види тя с близките си. Слави също присъствал на семейните вечери и се познавал добре с цялата фамилия на любимата си.

Двамата са заедно повече от 4 години и отдавна са ясни сериозните намерения на шоумена към танцьорката, на която подари почивки по целия свят и я глези като принцеса. Макар да не са женени и той да не иска да има деца на сериозната си вече възраст от близо половин век, те са партньори във всеки друг смисъл. Мартина му помага и в бизнеса, а наскоро дори се е издал, че тя ще е първа в списъка с наследниците му.