Сватбата на мечтите е на път да се случи. Световните медии вече подозират, че нашият Григор Димитров и руската знаменитост Мария Шарапова са сгодени.

"Дейли мейл" показа загадъчeн пръстен на лявата ръка на тенисистката и разбуни духовете. Блондинката е надянала украшението на безименния пръст, там където се носи след годеж, коментират западните таблоиди, пише ''Станадрт''.

Папарашкият фотос е направен в Ню Йорк, където Маша се наслаждава на Седмицата на модата и се придвижва из улиците със своето "Порше".

Гаджето на хасковлията присъства заедно с много други знаменитости на фешън шоуто на дизайнера Филип Лим. Компания на най-богатата тенисистка в света правеха актрисата Джесика Алба и сестрата на Бионсе Соланж Ноулс.

Шарапова бе облечена с елегантна рокля в синьо и зелено на модния корифей, но аксесоарът на ръката й впечатли по-силно и привлече погледите на журналистите.

Мария засега се въздържа от коментар.

За първи път слухове за връзката на Димитров с руския сексимвол тръгнаха през януари тази година.

Журналистът ESPN Дарън Ровел съобщи в Туитър, че Маша отново е влюбена. Гришо се бранеше от въпроси свързани с личния му живот. Докато през май след победата си над Новак Джокович на турнира в Мадрид 21-годишният българин и 26-годишната тенис звезда бяха засечени на романтична вечерна разходка по улиците на испанската столица. Двамата се държаха за ръце и се целуваха страстно, без да се крият. Оттогава това е най-обсъжданата тенис двойка в света.

Любопитен е фактът, че преди да стане гадже с Гришо, Шарапова бе пред сватба със Саша Вуячич. Тогава фоторепортерите отново я засякоха с годежен пръстен и не след дълго двамата обявиха, че наистина ще сключват брак. Бижуто струваше 250 000 долара, но годежът със словенския баскетболист бе отменен и се стигна до раздяла.