На брутално нападение дни преди празниците станаха жертви Фики и Гюлджан. Вчера към 18 часа двамата излизат от вкъщи, за да отидат на кино. В непосредствена близост до дома им автомобил пресича пътя им. Двама маскирани мъже излизат и започват да блъскат по прозореца на изпълнителя. Той си мисли, че това е някаква шега. Слиза от колата и пита: „Момчета, проблем ли има?“ Тогава те го хващат от двете страни и започват да го бутат.

Певецът вижда, че единият от тях е въоръжен с нож и осъзнава, че не става дума за шега. Той успява да се защити и единият пада на земята. Нападателите се дърпат назад и се качват се на колата си, след което отпрашват с мръсна газ. Полицаи идват светкавично, а Фики подава жалба срещу нападателите в Шесто РПУ. Той не е видял лицата им, заради маските, но марката – Audi комби, и номерът на автомобила със софийска регистрация са ясни. Органите на реда в момента преглеждат всички камери в близост до мястото на инцидента.

„Аз съм певец, не съм бандит, никому нищо лошо не съм направил, затова не се страхувах и излязох от колата. Но съм учуден как може да има такива хора, които се разхождат посред бял ден с маски и нападат други. Благодаря на полицаите от Шесто РПУ за бързата реакция. Надявам се злосторниците да бъдат намерени бързо и да получат съответното наказания“, каза певецът.