Хип хоп звездите Крис Браун и Дрейк спретнаха кървава свада в популярен нощен клуб в Ню Йорк.

След мелето, което е станало заради Риана, четирима души се оказаха в болница с тежки наранявания, пише bliasak.bg.

Свидетели разказали, че всичко започнало след като Крис Браун изпратил на масата на Дрейк бутилка шампанско, с което искал двамата да се помирят.

Дрейк обаче върнал шишето, като към него добавил бележка: "Чу*ам любовта на живота ти, преживей го."

*Дрейк

*Крис Браун

Свадата пък се случила на изхода на клуба. Тогава Крис Браун, бодигардовете му и една жена били пресрещнати от петима човека от антуража на Дрейк.

Докато се разправяли, някой хвърлил бутилка и започнал побоят. Според свидетели самият Дрейк не е бил част от мелето. Резултатът е, освен няколко човека в болница, и изпотрошен интериор в заведение.

Самият Браун също е с обезобразено лице и се наложило да потърси помощ в болница. Ранен е и бодигарда на певеца Големия Пат, а 24-годишна австралийка е със сцепена глава, пише hotarena.net.

Говорителят на Дрейк отрече музикантът да е започвал свадата и заяви, че обвиненията срещу клиента му са неоснователни. "Той тъкмо е напускал клуба, когато е настъпила суматохата. Той не е участвал, в каквато и да е дейност, довела до наранявания на хора или повреди на имущество”. Полицията води следствие по случая.

Както е известно Крис Браун и Риана се разделиха през 2009 г, след като рапърът я преби от бой. В момента се носят слухове, че двамата правят първи стъпки да се съберат отново.