Плеймейтката Златка Димитрова се оказа истинска побойничка. Тя се появи в ефир с насинено око.

Оказа се, че моделката е пострадала докато си е разменяла юмруци с професионална състезателка по кикбокс. Видът й обаче доста притесни зрителите, които я видяха.

Мнозина дори първоначално предположиха, че любимият й Миро й е посегнал. Хипотезата обаче отпадна бързо, защото в момента Черната Златка е на морето при семейството си и е далеч от него.

Дружки на плеймейтката разкриха, че в живота на приятелката им няма никаква драма, просто тя е пострадала заради... буйния си нрав.

Златка редовно се спречквала с някого, докато се забавлява по барове и дискотеки и именно такъв бил случаят и сега. В края на миналата седмица тя се изнервила, че две момичета танцуват пред сепарето й в чалготека и след като словесните й атаки не помогнали, включила юмруците.

Едната от мацките обаче не се поколебала да й отвърне и с два удара я повалила. По-късно станало ясно, че тя не е случайна, а е състезателка по кикбокс с няколко републикански и балкански титли.

Златка се оттеглила от боя с насинено око, но не се срамувала да си признае, че е бита от професионалистка. Спортистката, по думите на плеймейтката, също била с насинено лице, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.