Васко Мавриков ще задава неудобни въпроси в „Столичани в повече“.

Актьорът, който стана популярен като репортер в „Господари на ефира“, ще вземе участие в комедийната поредица по btv.

Мавриков беше лице на медията и е един от хората, които получиха „Златен скункс“ от своите бивши колеги в шоуто на „Глобал Вижън“ – „Господари на ефира“, пише kliuki.bg.

Той с радост приел участието в забавната сапунка и отново ще се завърне към професията си на водещ, макар и само на кино. В сценария на „Столичани в повече“ той ще подложи на кръстосан разпит героя на Руслан Мъйнов – иманяр с кариера на медик.

Синът на семейство Лютови ще стане популярен в цялата страна, но сценаристите ще пазят в тайна с какво до идната сряда.

Иначе Васко Мавриков се завърна на екран с филма „Корпус за бързо реагиране“. В скорошно интервю той сподели, че се чувства като гастарбайтер в собствената си държава. Усмихнатият актьор нямаше късмет в последните години – напусна екипа на „Господарите“, за кратко бе водещ на „Денят е прекрасен“, но предаването падна по неизяснени причини.

Мавриков призна, че участието му в новата българска лента „Корпус за бързо реагиране“ е стабилизирало за кратко финансовото му положение, но за съжаление парите никога не стигат.

Васко едва ли се е колебал дълго преди да приеме оферта от „Столичаните“. Дали ролята му ще бъде само епизодична – предстои да научим.