Истинска романтична бомба е на път да взриви светския живот и макар все още да се пази в дълбока тайна, вече са ясни някои ексклузивни подробности около аферата.

Да, истина е – Мая Илиева и Георги Иванов – Гонзо са любовници! Те изживяват истински романс вече от няколко месеца насам и макар упорито да се крият, вече няколко независими източници потвърдиха новината. Една от близките приятелки на Мая разкри, че двамата имат връзка, а авер на Гонзо потвърди слуха.

В началото близките им били шокирани от новината и мислели, че става въпрос за краткотраен флирт. Докато нещата не започнали да стават сериозни и Гонзо все по-често оставал да преспи у Мая.

Познават се отдавна, но как точно пламва искрата, остава загадка.

Засега вдовицата на Главния предпочита да запази в тайна любовта си и с Иванов се срещат в закътания й дом, далеч от хорските очи. Мая има своите основания да пази в тайна аферата си – тя вече си е патила веднъж от публична връзка.



Припомняме, че вдовицата на Жоро Илиев имаше сериозни отношения с варненския плейбой Николай Иванов-Шванца. Той е доста по-млад от Мая, но по сведения на техни близки двамата истински се обичали. Шванца често ходеше да взима сина на Илиева от училище и се държеше по бащински с него.

Бързо обаче старите авери на Георги Илиев се подразниха на гаджето й. Щом научили как се хвали из цяла Варна, че спи с вдовицата на Главния, се погрижили да напусне дома на Мая.

За да се предпази от подобен сценарий, вдовицата решила да запази в тайна възможно най-дълго отношенията с новата си любов. Гонзо също не държал да се разчува – все пак мениджърът на „Левски“ е женен, макар към момента отношенията му с Мариета да са неясни.

Може би по ирония на съдбата само преди няколко години Мая Илиева влезе в люта война с Цеци Красимирова – бившата изгора на Гонзо. Повод за раздора стана фирма „Джудит“, кръстена на щерката на Цеци – така трябваше да се казва и фирмата на Мая Илиева, пише ''България Днес'', цитира hotarena.net.

Красимирова и Гонзо имаха дълга и много бурна връзка, белязана от срещи и раздели. Цеци не крие, че още обича Иванов и надали ще остане очарована от новината за новата светска двойка.