Мая Илиева избяга чак в Доминикана, за да си спести данданията около скандалните и непоказвани досега кадри от сватбата си с боса на ВИС-2 Жоро Илиев, научи „Всеки ден".

От две седмици те се излъчват в предаването „Поверително от Н.Л." по ТВ7 и предизвикват тотална истерия. Преди дни вдовицата на Главния стегнала куфарите и отпрашила заедно с децата към къщата си в островната държава, за да избегне шума около събитието и гостите му - бизнесмени, шоумени, но най-вече легендарните мутри на прехода, повечето от които покойници, пише ''Всеки ден''.

На 9 февруари уникалните кадри от джамборето, събрало елита на подземния свят в митичния ресторант „Мираж" на 24 април 1994 г., бяха показани за пръв път в предаването на ТВ7.

Пикантното видео е с продължителност над 8 часа. Лентата се превърна в мини сериал, който се върти от две съботи поред в праймтайма и това ще продължи още няколко седмици. Интимното събитие и главните герои в него упорито се пазеха в тайна 20 години.

*Младоженците Мая и Жоро Илиеви преди 20 години

Сега обаче започнаха да излизат кадри, които показват „добре облечените бизнесмени" на България в доста кофти светлина. Във видеото се открояват такива спорни личности като Младен Михалев - Маджо, който се прегръща с младоженеца, бизнес партньора на Бойко Борисов - Румен Николов - Пашата, футболния бос Коко Динев и покойния кум на звездната двойка - Румен Маринов - Нарциса.

Събитието е уважено и от бизнесмени от калибъра на Гриша Ганчев, шоумени като Миодраг Иванов, Август Попов и Камен Воденичаров.

След като първите кадри от сватбата видяха бял свят, Мая Илиева избесня: „Потресена съм! Защо не оставят Жоро да почива в мир?!". Сега се оказа, че вдовицата е решила кардинално проблема, събирайки си куфарите за Доминикана.

*Братята Жоро и Васил (вдясно) минути преди старта на празненството пред ресторант "Мираж"