Мая Илиева се е завърнала към бурния нощен живот, който изостави преди повече от 10 години.

След разстрела на боса на ВИС 2 Георги Илиев вдовицата му сведе до минимум публичните си изяви и дълго време живя отвъд границите на родината.

Напоследък гангстерската съпруга е излязла на светло и отново е сред ВИП клиентите на популярен столичен клуб. Когато оставала за по-дълго в България, задължително сформирала компания от приятели и ги извеждала да се черпят с шампанско.

Очевидно Мая най-сетне се е преборила и с параноята си от фотоапарати, защото с удоволствие позирала пред обективите на фотографите, щракащи клиентите на бара. На един от ексклузивните фотоси от новия живот на Илиева се вижда, че е особено близка с тайнствен господин, притиснал я към себе си, обгръщайки с ръце кръста й. Нейни приближени издават, че той е новият повелител на сърцето й.



С него Мая се запознала непосредствено след скандалната си раздяла с варненския бизнесмен с тъмно минало Ники Шванца, който я срина, вдигайки сватба с доста по-млада от нея девойка миналото лято.

Покрай тържеството се заговори, че Илиева е съсипана и е потънала вдън земя, за да ближе раните си, но всъщност точно тогава започнала новата й авантюра. Близки до милионершата издават, че се чувствала като преродена, защото най-сетне попаднала на свестен мъж, който нямало да излага живота и здравето й на опасност. Той успял да я пречупи и да я накара да приключи с отшелничеството.