Тайна сватба чак в далечна Бразилия вдигнала Мая Илиева със седмицата преди Нова година – научаваме от страниците на „Уикенд”.

Вдовицата на покойния мафиотски бос Жоро Илиев е избрала далечната страна, за да скрие венчавката си с Шванца и на събитието присъствали само хора от най-тесен кръг.

Мая Илиева сама издала сватбата си, като се похвалила от чисто женска суета на близки приятелки със сватбената си рокля и снимки на хотела в Рио де Жанейро, в който трябвало да се състои тържеството.

Според врели и кипели в ъндърграунда обаче богатата наследница на милионите на мутренската групировка ВИС-2 е постъпила доста глупаво – отбелязва изданието.

Разкритието може да й коства дори главата, защото според завещанието на покойния Георги Илиев, написано доста преди смъртта му през 2005 година, Мая няма право да сключва нов брак.

В противен случай тя не само губи наследството му, но и става неудобна за доста крупни играчи в подземния свят, които все още имат вземане-даване с останалите работещи структури от групировката на Главния – коментира изданието.