ВИП вдовицата Мая Илиева си направи поредната операция на лицето - повдигане на горния клепач, или т.нар. блефаропластика, в елитна столична клиника, пише "България Днес".

Красавицата се реши на процедурата миналия месец, след като се върна от Седмицата на модата в Ню Йорк. Именно там черната вдовица видяла свои дружки от миналото, които изглеждали с по десет години по-млади от нея.

"Ботоксът няма да ти помогне да изглеждаш по-млада. Единствено процедурите с вдигане на клепача и намаляване на подпухванията под очите. Само те имат резултат", зарибили Илиева старите й дружки, бивши жени на покойни мутри, които от години се подвизават зад океана.



Речено-сторено. Когато се върнала в родината, Мая разузнала най-добрите БГ хирурзи и се възползвала от услугите на елитна столична клиника. Първоначално собственикът решил да използва лицето на Илиева като реклама, без да й поиска пари за процедурата, но бившата манекенка не се навила на предложението му. "Ще си платя като всяка клиентка, не искам да се разгласява", отсякла Мая и чинно извадила 2000 евро за красотата на двете си очи.



Резултатът от операцията на жената на бившия първи във ВИС-2 бил повече от впечатляващ. Повдигането на веждите придало още по-гладък вид на набръчканото й напоследък чело. "За да запазим по-дълго ефекта, ще трябва да се откажете да пушите за известно време", посъветвали докторите Мая. Манекенката трудно се съгласила с тази жертва, но в името на красотата решила за пореден път да пробва да откаже вредния порок.



Веднага след блефаропластиката повече от седмица вдовицата се разхождала с тъмните си очила, тъй като се появили отоци и синини на очите й. По-късно по съвет на докторите, тя се налагала със студени компреси от чай и лед. Заздравяването й отнело две седмици, като само преди дни Илиева се явила в болницата да й махнат конците. Тогава й разрешили и да възобнови носенето на различен цвят контактни лещи, към които манекенката напоследък се била пристрастила.