Вдовиците на убитите босове на прехода луднаха по модерните връзки с по-млади мъже и масово харчат милионите си по красиви мускулести мачовци.

Дарина Павлова е една от първите, които си позволи да смени мъжа си с не един и двама младоци.

Далеч по-скромна е Мая Илиева-красивата спътница на могъщия бос Георги Илиев. Тя избягва да забърква името си с мъже, но според запознати в момента е лудо влюбена.

От няколко месеца Мая имала нова изгора и била влюбена като никога досега, научи HotArena.

„Новият й мъж е точни копие на Георги Илиев. Тя не можеше да повярва, когато го видя за първи път. Испанец е и изобщо не е чувал за ВИС и за нея, но страшно много приличаше на Жоро и между тях избухна голяма любов“, разкриват от обкръжението на Мая.

Според нейни близки в началото тя имала големи резерви да се обвърже сериозно, още повече, че въпросният испанец бил по-млад, но не успяла да се противопостави на чувствата си и в момента се виждали редовно. Тя летяла до Испания, а той до Швейцария поне веднъж месечно, за да се срещнат.

До разстрела на мъжа си през 2005-а Мая се оказа във фокуса на вниманието, а след него почти изцяло се опита да се скрие.

Въпреки тайнствеността й обаче бе разкрита връзката й с варненския бизнесмен Николай Иванов – Шванца, която продължи близо 7 години и се говореше, че двамата планират брак. Младият мъж живееше и се държеше като принц покрай милионите на Мая и напираше тя да стане негова законна съпруга.

Тя обаче така и не го удостои с тази чест и затова е настъпил крахът в отношенията им, пише „Ретро“.