Мая Илиева загърби високите кокове и шапките и се преобрази тотално. Вдовицата на покойния бос Жоро Илиев изненада изключително приятно гости и приятели като се появи с нова визия на светски купон.

Популярната бизнес дама доскоро не изневеряваше на навика си да се облича в готик стил и да носи косата си вдигната на висок кок или скрита под поредната шапка. Красавицата често пъти дори заприличваше на фен на хеви метъла с тъмните си дрехи, бижутата с черепи и животинските зъби.

Преди години брюнетката имаше славата на модна икона, но в последно време имиджа й на бунтарка предизвикваше повече объркване, отколкото похвали, пише kliuki.bg.

Както изглежда обаче Мая Илиева е решила да поосвежи външния си вид започвайки от косата. Брюнетката се появи с късо подстригана червена къдрава фризура напомняйки досущ визията на Риана. Новата прическа на вдовствуваща бизнес дама не само я подмлади поне с десет години, но и освежаваше тоалета й.

Въпреки модерната фризура Мая не изневери на навика си и отново се появи с черни дрехи и готик аксесоари. Обичайно Илиева предпочита да си ги купува от чужбина, но често е забелязвана да пазарува и в бутика на приятелката си Адриана. Вдовицата на покойния Фатик е една от най-близките дружки на Мая и двете често посещават заедно светските купони.