"Най-тежките месеци в живота ми бяха след загубата на първото ми дете", споделя чаровната дама Мая Савова, която беше избрана на кастинг за мястото на сръбкинята Даниела в "Станция Нова".

Тя разказва, че само няколко месеца след първата им среща със спортния журналист Крум Савов известният плейбой й заговорил за сватба и деца, пише blitz.bg.

Тя, естествено, била стресната от бързия развой на събитията и си казала: "Чакай, чакай!"

Още повече, че на 27 години равносметката в любовния й живот били 3 дълги връзки със зрели мъже, едната от които продължила цели 7 години, но краят винаги бил предложение за брак и отказ от нейна страна.

Като човек, здраво стъпил на земята, тя разбрала, че повечето мъже в България не възприемат отговорно семейството като институция. А имала и красноречив пример до себе си.

В сп. Story Мая разказва, че баща й също бил такъв. Излизал без майка й, никога не я съветвал като баща, никога не се познавал с гаджетата й, както другите бащи... Майка й била от жените, склонни дълго да търпят, и се развела едва когато Мая била на 12 години.

*Мая и Крум (Снимка: Списание SLAVY Magazine)

Причина да се колебае в началото дали да приеме предложението на Крум били и легендите за него като непоправим сваляч, който хвърчи от жена на жена.

Когато влюбеният журналист натикал багажа й в една чанта, за да я пренесе при себе си, тя знаела, че единствено това съжителство ще покаже ще ги бъде ли двамата, или не.

Осем месеца се оказали достатъчни Крум да докаже пред гаджето си, че е сериозен и готов за брак.

"Това беше доста труден период на напасване и нещата не винаги бяха розови, но той си мина през изпитанията и спечели доверието ми", признава Мая.

Това, което най-много дразнело взискателната красавица, било, че всевъзможни бивши приятелки си позволявали да звънят на Крум вечер, да му пускат есемеси и въобще да си търсят всякакви поводи да опипват почвата - дали той няма да кривне, както винаги, от правия път.

Крум обаче бързо и безпрекословно прекратил всякакви отношения, без да дава възможност на фенките дори да го поздравяват на празници.

Мая разказва също, че преди да зачене ин витро близнаците Катрин и Крум, е имала една неуспешна бременност. Наложило се бременността да се прекрати, тъй като на бебето просто му спряла сърдечната дейност.

*Крум и Мая с децата си (Снимка: Максимум)

Паметният миг, когато се появили двете чертички на теста за бременност, е съпроводен от една интересна случка.

"Толкова тестове за бременност бях направила, че вече ми се гадеше от тях. Бяха ми като наказание. И когато трябваше да правя теста след ин витрото - нямах сили. Казах на Крум: "Направила съм го, оставила съм го, върви го виж ти, защото, ако видиш отново само една черта, ще се гръмна!" - разказва Мая в сп. Story.

Крум се върнал с думите: "Ами две чертички са, значи ще са две!" Пошегувал се, без да има как да знае, че наистина ще имат близнаци. Затова, както и за много други случаи, Мая твърди, че Крум има "животинска интуиция" за нещата.

По време на първата й бременност бил много неспокоен и наистина изгубили бебето. С близнаците пък, докато тя много се страхувала, защото рутинните изследвания на плода при ин витро забременяването са забранени, Крум реагирал по точно обратния начин. Всеки път казвал на жена си спокойно: "Няма проблем, всичко ще бъде наред, ще видиш. Сигурен съм!" Нещо, което Мая никога няма да забрави и което я прави "неотчаяна съпруга".

Снимка(водеща): Нова тв