По тази причина тя го тъпче с всевъзможни цярове. Мая се вманиачила по лечението на плейбоя, след като присъствала на два негови тенис мача. Т

я била изумена от сприхавостта на благоверния си Крум, но не се отчаяла, а решила сама да се пребори със слабите му нерви.

Мая смята, че Крум развива остра форма на страхова невроза. Сприхавостта му понякога пречела и на нормалния живот в семейството.

Лъжа е, че давам успокоителни хапчета на Крум. Може да се каже, че лекувам спортнита му травми, но не и сприхавостта му. Давам му мехлемчета, противовъзпалителни лекарства - все пак с това се и занимавам. Но не мога да кажа, че Крум е сприхав - същият е, какъвто беше в началото на връзката ни, коментира жълтите писания Мая Савова. Още повече не смятам и че развива страхова невроза, добави тя пред "24 часа".

Мая в момента е водеща в една от рубриките на “Станция Нова”, но гледа колкото се може повече време да прекарва и с 4-годишните им близнаци. След като тв предаването излезе в лятна ваканция в края на юни, цялото семейство ще замине за месец на море. Най-вероятно ще отидат на Елените, където ходили на почивка миналата година, защото децата много харесали курорта