Днес херцогинята на Съсекс празнува своя 38-и рожден ден. Вдъхновителка на милиони жени, истинска пепеляшка, която срещна своя принц, продължава да бъде себе си в най - консервативната монархия. Целият свят с любопитство следи всяка нейна крачка. Възторгът от стилните визии, които тя демонстрира, я превръщат в моден диктатор! Меган Маркъл е родена на 4 август 1981 г. в Лос Анджелис.

Освен като съпруга на принц Хари, Меган е известна и с актьорската си кариера. Маркъл беше омъжена за кинорежисьора Тревър Енгелсън, с когото се разделиха през май 2013 г. Актрисата успя да спечели сърцето на принц Хари. През 2018 г. двамата сключиха брак, а на 6 май 2019 г. се роди и първородният им син Арчи.

Тази вечер тримата ще прекарат празника заедно. Преди това кралица Елизабет организира чаено парти в любимата се резиденция Балморал в Шотландия. Бившата актриса отива за първи път в лятната резиденция на британското кралско семейство и счита поканата от Елизабет за голяма чест.Арчи също за първи път отива в Шотландия.