Една от най-горещите двойки на Холивуд, Меган Фокс и Брайън Остин Грийн, разпръснаха щедра доза сексапил на плажа в Хаваи.

Актьорите се вричат във вечна любов през юни 2010 г. и сега осем години и три деца по-късно, те са все така влюбени. Безспорно двойката изглежда чудесно, но тялото на Меган ни остави без думи. 31-годишната актриса, раждала цели три пъти, е в перфектна форма и събира тен, облечена в цветен бански. Фокс напомня прекрасна морска сирена, оставяйки вятъра да разроши небрежно дългата й красива коса.

На папарашките снимки ясно личи силната любов между нея и Грийн, двамата изглеждат по-щастливи от всякога. Брайън също показа добра форма и си пасва чудесно с изумителната си съпруга.

Меган и любимият й се запознават през 2004 г. и преди да сключат брак шест години по-късно, се сгодяват два пъти. Първо Брайън предлага на Фокс да му стане съпруга през 2006 г., но през 2009 г. те се разделят. За щастие не след дълго двамата разбират отново, че са един за друг и се женят през лятото на 2010 г.

Текст: Woman.bg