Меган Фокс ще плаща скъпо и прескъпо за развода с Браян Остин Грийн. Актрисата подаде молба за развод, тъй като вече не обича съпруга си, а той й поиска фантастични репарации, за това, че го напуска.

Слуховете в Холивуд носят, че 29-годишната звезда има афера с Шая Лабьоф и затова е зарязала мъжа си. Друг слух твърди, че Браян е този, който е кръшнал на половинката си.

Така или иначе, като по-богата Меган ще трябва да развърже торбата с парите.

Двамата съпрузи нямат подписан предбрачен договор, затова след развода на Меган и Брайън тяхното имущество, придобито по време на брака, ще трябва да се дели на половина.

Но това не е всичко — актрисата ще трябва да издържа мъжа си, защото печели повече от него. Искането е изрично добавено в договора за развод, който звездата трябва да подпише, за да може да се освободи от половинката си.



Грийн използва факта, че наскоро преживя катастрофа, в която пиян шофьор го удари с колата, след което Грийн получава системни пристъпи на световъртеж. Понякога състоянието му е толкова лошо, че не може дори да стане от леглото, камо ли да работи.

Лекарите са предписали на актьора поне шест месеца почивка на легло. Освен това той е длъжен да се съобразява с още редица ограничения, които възпрепятстват работата му.

С оглед на това, че Меган продължава да има ангажименти в Холивуд и редовни доходи, голяма е вероятността, да бъде принудена да издържа бившия си съпруг. Засега двойката живее в един и същи дом, но Меган вече е подала документи за развод, пише hotarena.net.