Меган Фокс и Брайън Остин Грийн платили 3,35 милиона долара за къща, принадлежала на американския актьор и певец Бинг Кросби.

Двойката, която има двама синове на 20 и 4 месеца, си закупи имота, разположен в Калифорния. Къщата разполага с четири спални, шест бани, хол, трапезария и вътрешен басейн. В градината има още един басейн, джакузи и кът за барбекю с камина.

Имотът е претърпял щателен ремонт през 2008 г. Актьорите ще могат да се скрият от хорските очи, защото от улицата до началото на двора им има дълга зелена алея, която се вие до къщата им между дъбови и маслинови дървета.



Покупката идва само няколко седмици, след като двойката, която се ожени през 2010 г. след шест години заедно, пусна в продажба имота си в Лос Фелис за 3,9 милиона долара. Това стана четири години, след като го закупи за 3 милиона долара. Къщата, която е просторна и разполага с четири спални и пет бани, все още не е продадена.

Междувременно актрисата сподели в интервю, че Холивуд вече не и е интересен и предпочита да се посвети на семейството си.

"Ще снимам по един филм годишно. Семейството ми е по-важно от работата. Искам да се посветя на синовете и съпруга си", каза Фокс, пише БГНЕС.