Меган Фокс ще бъде новото рекламно лице на технологичния гигант Acer.

Първата роля на сексапилната актриса ще бъде да представи Acer Aspire S7 Ultrabook.

Устройството е създадено от нулата с идеята да постави нови стандарти в дизайна и да достави нови възможности на потребителите. От днес  устройството се продава и на родния пазар, пише inews.bg.

Според Acer Aspire S7 Ultraboo e голяма крачка напред в развитието на компанията, добавяща към комбинацията от производителност и естетика едно изключително потребителско преживяване благодарение на сензорния екран и Windows 8.

Aspire S7 Ultrabook се предлага в два размера, 13.3-инчов и 11.6-инчов. И двата модела идват с лъскаво шаси от кован алуминий, което ги прави адски тънки и леки, но достатъчно здрави, за да издържат при работа и ежедневна употреба.

Нещо повече, изваяният бляскав Gorilla Glass 2 капак допълва модерния и изтънчен вид на 13.3-инчовия модел.

И двата модела разполагат с 10-точков сензорен Full HD дисплей, извайващ ясни и детайлни изображения и предлага по-плавно и по-точно сензорно управление. Сензорното преживяване е подсилено с помощта на новия Acer Ring, приносът на Acer към по-добрата сензорна навигация, предназначен да осигури по-бързо сърфиране в интернет, възпроизвеждане на музика или разглеждане на снимки, видео и документи.

За да може да споделяте съдържание и да подобрите екипната работа, 13.3-инчовият модел се отваря до пълно хоризонтално положение, предлагайки нови начини за комуникация, които са по-производителни и забавни.

Серията Acer Aspire S7 представя и клавиатура със светлинен сензор, която автоматично долавя промените свързани с осветеността и регулира яркостта на подсветката.

Тъчпадът на Acer е подобрен и това оказва влияние върху използваемостта, чувствителността, точността и общото усещане при докосване.

Най-новият ултрабук на Acer вече се предлага в търговската мрежа в България.