Както вече писахме, след петгодишен брак и две деца Меган Фокс и Браян Остин Грийн решиха да се разделят.

Макар че се ожениха преди пет години, двамата всъщност са заедно от единадесет. Единият им син е на две годинки, а другият на осемнадесет месеца. Въпреки че все още липсва официално потвърждение на новината, близки техни приятели разкриват пред западните медии, че от няколко месеца двамата живеят отделно. На този етап са решили раздялата да е временна и ако не успеят да намерят пътя един към друг, щели да пристъпят към развод, пише eva.bg.

В интервю на Меган Фокс от миналата година, тя признава, че връзките няма как да са идеални. „Не може да живееш в измислен свят, мислейки си, че винаги всичко ще е перфектно. Неминуемо се минава през фази, в които двамата не се разбирате. Не комуникирате добре. Това е неизбежно и понякога нещата изглеждат невъзможни“, каза тогава Фокс. Но след това допълни, че Браян е нейната половинка и не може да си представи някой друг да е баща на децата й.

Настоящата година се очертава като изключително критична по отношение на връзките в Холивуд. Доста звездни двойки решиха да се разделят, сред които Чарлийз Терон и Шон Пен, Дженифър Гарнър и Бен Афлек, Гуен Стефани и Гавин Росдейл, Тайгър Уудс и Линдзи Вон, Ема Стоун и Андрю Гарфийлд.